Evenementen

Evenementen

Van alles is mogelijk

Van bruiloft tot bingo

Naast dat je bij ons van de camping en de omgeving kunt genieten, organiseren wij gedurende het jaar ook verschillende evenementen op de Meidoorn. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig avondje bingo, live muziek of knutselen met de kinderen. In het verleden hebben wij al klaverjas marathons, jeu de boules avonden en gezellige themafeesten georganiseerd. Onze evenementen geven een gezellig extraatje aan Camping de Meidoorn, wat het verblijf op onze camping nóg leuker maakt.

Wil je liever een zaal huren voor een privé-feest? Ook dat is mogelijk! Een bruiloft, jubileum, bedrijfsuitje of verjaardag… Wij hebben een gezellig ingerichte ruimte die geschikt is voor groepen van 20 tot 80 personen. Ook beschikken wij over een fijne binnenbarbecue en steengrill. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om eten en drinken van de kaart te bestellen. Evenementen organiseren is niet altijd eenvoudig, maar bij Camping de Meidoorn wordt dit wel makkelijk én gezellig voor je gemaakt!

Evenementen op de Meidoorn

Vier het op onze evenementenlocatie in Midden-Nederland

Een evenement organiseren is best veel werk. Dat nemen wij je graag uit handen. Voor verschillende gelegenheden kun je terecht op onze feestlocatie. Een gezellig verenigingsweekend, teambuilding weekend of trainingskamp in de planning? Wij hebben al veel gezellige evenementen op de Meidoorn mogen organiseren. Ook is het bij ons mogelijk om een evenement te combineren met overnachting. Op onze gezellige camping kun je terecht met je tent, caravan of camper en hoef je je dus geen zorgen te maken dat je ‘s avonds nog terug naar huis moet rijden. Wij cateren het hele evenement, jij hoeft alleen maar te genieten van de gezelligheid.

 

Onze evenementenlocatie is gelegen in het midden van Nederland en daardoor uitermate geschikt voor iedereen die een evenemententerrein nodig heeft. Zowel binnen als buiten hebben wij verschillende faciliteiten tot onze beschikking om een geslaagd evenement voor je te organiseren. Zoek je een terrein voor je volgende evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons om te bespreken wat Camping de Meidoorn voor je volgende evenement kan betekenen.

Fotogalerij van de evenementen

 • Bosrijke omgeving

  Bosrijke omgeving

  Gelegen aan de rand van de Veluwe.

 • Centraal gelegen

  Centraal gelegen

  Gemakkelijk te vinden, tussen Stroe en Voorthuizen.

 • Evenementen locatie

  Evenementen locatie

  Feestje? Dan kan je terecht in onze gezellige feestzaal.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord