Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Kamperen in het bos

Een fijne camping, aan de rand van de Veluwe

Op Camping de Meidoorn is het heerlijk vertoeven aan de rand van de Veluwe. Onze heerlijke boscamping is geschikt voor jong en oud en je bent welkom met je tent, camper of caravan. Of je nu een nachtje weg wilt of een week of langer wilt blijven: op onze camping is iedereen welkom. Onze verschillende faciliteiten zorgen ervoor dat dit een geliefde camping is waar veel mensen regelmatig terugkeren.

 

Het kampeerterrein bestaat uit twee velden en je kunt altijd gebruik maken van ons moderne sanitairgebouw. Het fijne speeltoestel en het grote activiteitenveld waar je bijvoorbeeld een potje voetbal kan spelen, maakt deze leuke camping naast de Veluwe ook aantrekkelijk voor kinderen. 


Voor volwassenen is er ook genoeg te doen op de camping. Zo hebben wij een fijne horecagelegenheid, een pool- en dartcafé, volop evenementen en een mooie zaal met steengrill en BBQ voor feesten en partijen. In de omgeving zal je je niet snel vervelen. Camping de Meidoorn is niet voor niets het ideale start- of eindpunt van een mooie wandeltocht of fietstocht in de omgeving.

Neem direct contact met ons op om te weten of er nog plek is voor je volgende kampeervakantie.

Fotoalbums

Cms pho2954 bedrijfsreportage lr 13

Biljart, pool en darts

Wie is de grote winnaar van de avond en heeft als eerste de pooltafel leeggemaakt of scoort de meeste punten met darten?
Album bekijken
Cms pho3006 bedrijfsreportage lr 15

Feestzaal met Steengrill en BBQ

Naast onze horecagelegenheid hebben wij ook een prachtige feestzaal met steengrill & BBQ. Perfect voor evenementen organiseren voor jong en oud.
Album bekijken

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord