Pool- en dartcafé de Meidoorn

Pool- en dartcafé de Meidoorn

Horeca

Kom gezellig een drankje doen in ons café in Stroe

Op Camping de Meidoorn houden we wel van gezelligheid. Niet voor niets dus dat ons café in Stroe populair is bij velen. Ons café is open voor campinggasten die een lekker drankje willen doen. En aangezien ons terras een ideaal startpunt en eindpunt is voor een mooie wandel-, fiets- of motortocht op de Veluwe, is ons café in Stroe ook erg populair onder dagjesgasten. Maar ook buurtbewoners zijn natuurlijk altijd welkom om gezellig samen te komen voor de wekelijkse borrel. Oftewel: ons gezellige café in Stroe is open voor iedereen! 


In onze bar serveren we diverse drankjes. Daar zit jouw favoriete drankje vast tussen. Ben je liever wat actiever? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij staan bekend als een gezellig poolcafé en dartcafé waar al menig competitie door campinggasten en bezoekers is gespeeld. Kom een drankje drinken, een babbeltje doen en maak je vrienden of familie in met een spelletje pool of dart. Dat is de gezelligheid die je op Camping de Meidoorn kunt verwachten!

Snacks & plates

Ons restaurant in Stroe maakt de lekkerste hapjes en gerechten voor je klaar

Terwijl je uitrust op onze camping, maken wij het eten voor je klaar. Op vakantie zijn betekent namelijk ook even ‘s avonds niet in de keuken staan. In ons restaurant in Stroe kun je terecht voor een lekkere snack, zoals een patatje, kaassoufflé of kroket. Liever een bammetje? Ook dat regelen we voor je! Wij hebben een grote verscheidenheid aan broodjes die we graag vers voor je klaarmaken. En bij de koffie hebben we altijd heerlijk zelfgemaakte appeltaart in de aanbieding.


Voor de grotere maaltijden hebben wij ook verschillende gerechten op onze kaart. Zo heb je als voorgerecht de keuze in ons restaurant in Stroe uit een heerlijk soepje of een stokbroodje met kruidenboter. Als hoofdgerecht hebben wij diverse vleesgerechten, zoals schnitzel, karbonade en kipsaté. Dit alles wordt geserveerd met krieltjes, warme verse groenten, gemengde sla en een saus naar keus. Tijd voor het nagerecht? Geniet dan van een heerlijke sorbet op ons terras en klets na over de gezellige dag die jullie op onze camping hebben gehad.

Snacks & plates

Biljart, pool en darts

Kom een spelletje doen in ons pool- & dartcafé

Op camping de Meidoorn houden we wel van gezelligheid. Niet voor niets dus dat wij ook een pool & dart café hebben. In onze horecagelegenheid is het mogelijk om gezellig een potje te poolen of darten met vrienden en familie. Wie is de grote winnaar van de avond en heeft als eerste de pooltafel leeggemaakt of scoort de meeste punten met darten? Met een lekker drankje erbij, vliegt de avond voorbij in ons gezellige café in Stroe.


Feestje organiseren? Ook dat kan prima in ons café in Stroe. Wij houden wel van een thema-avond en hebben regelmatig gezellige activiteiten op Camping de Meidoorn. Wil je graag een keer een pool- of dartcompetitie houden in ons café? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Biljart, pool en darts

Feestzaal met Steengrill en BBQ

Een gezellige feestzaal huren op Camping de Meidoorn

Naast onze horecagelegenheid hebben wij ook een prachtige feestzaal met steengrill & BBQ. Dit is de plek waar wij leuke evenementen organiseren voor jong en oud. Wij hebben al menig gezellige avondjes bingo, live muziek en thema-avonden georganiseerd. De zaal is geschikt voor groepen van 20 tot 80 gasten. Plaats genoeg dus!

 

Wil je liever de feestzaal huren? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij zorgen voor de aankleding, de hapjes en de drankjes zodat jij onbezorgd je feestje, verjaardag, vriendenborrel of bedrijfsuitje bij ons kunt vieren. Onze lekkere steengrill & BBQ maken het feestje nog specialer en lekkerder. Menig feestje is hier al gevierd en nu is het tijd voor jouw feestje. Onze feestlocatie in Gelderland staat altijd voor je klaar!

Feestzaal met steengrill BBQ
 • Bosrijke omgeving

  Bosrijke omgeving

  Gelegen aan de rand van de Veluwe.

 • Centraal gelegen

  Centraal gelegen

  Gemakkelijk te vinden, tussen Stroe en Voorthuizen.

 • Evenementen locatie

  Evenementen locatie

  Feestje? Dan kan je terecht in onze gezellige feestzaal.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord