Camping

Camping

Kampeerplaatsen

Kamperen in het bos, aan de rand van de Veluwe

Op onze boscamping aan de rand van de Veluwe ben je het hele jaar door welkom. Onze heerlijke boscamping is geschikt voor jong en oud en je kunt met je tent, caravan of camper een nachtje, week of langer terecht. Ons kampeerterrein bestaat uit twee velden en beschikt over een modern sanitairgebouw. Voor de kinderen is er een mooi speeltoestel en hebben we een fijn activiteitenveld waar ze bijvoorbeeld kunnen voetballen. Onze leuke camping aan de rand van de Veluwe is het ideale startpunt voor een mooie wandel-, fiets- of motortocht in de prachtige bosrijke omgeving.

Meer over kampeerplaatsen

Seizoenplaatsen & vaste staanplaatsen

Geniet het hele jaar door van onze boscamping

De Veluwe is mooi in elk seizoen. Het lekkere weer in de zomer, de sneeuw in de winter, de vallende bladeren in de herfst of de opkomende bloemen in de lente… Deze prachtige regio is het waard om in elk seizoen te bezoeken. Op onze camping in de omgeving van Voorthuizen kun je een seizoenplaats of vaste staanplaats huren. Voor een vaste prijs mag je je caravan of camper het gehele seizoen of jaar bij ons op de camping plaatsen. Wanneer en voor hoe lang je blijft op onze leuke camping naast de Veluwe, dat bepaal je zelf!

Meer over seizoen & vast plaatsen

Caravanstalling

Veilig uw caravan stallen

Op steenworp afstand van onze camping in Stroe is een mooie caravanstalling waar plaats is voor meer dan 100 caravans. Heb je zelf geen plek om je caravan te stallen en wil je dat je caravan goed de winter doorkomt? Dan is dit een prima locatie. In deze caravanstalling blijft je caravan in uitstekende conditie als je er tijdelijk geen gebruik van maakt. Interesse? Informeer gerust eens naar ons gunstige tarieven en of er nog plaats beschikbaar is.

Meer over caravanstalling

De omgeving

Prachtige bossen en genoeg te doen

De omgeving van Camping de Meidoorn is simpelweg prachtig! Wij zijn gelegen aan de rand van de Veluwe, waardoor je zo de bossen in wandelt of fietst. Ga je liever zwemmen? Dat kan in de heerlijke recreatieplas in Zeumeren of in één van de gemeentebaden in de omgeving. In Zeumeren ligt bovendien het overdekte speelparadijs Schateiland. Een feest voor elk kind. Liever een balletje slaan? Ga dan naar een Pitch & Putt baan in de omgeving. Voor een dagje uit zijn Koningin Julianatoren, de Apenheul, Walibi en het Dolfinarium ook in de buurt. Genoeg te doen dus in de omgeving van Camping de Meidoorn!

Meer over de omgeving
 • Bosrijke omgeving

  Bosrijke omgeving

  Gelegen aan de rand van de Veluwe.

 • Centraal gelegen

  Centraal gelegen

  Gemakkelijk te vinden, tussen Stroe en Voorthuizen.

 • Evenementen locatie

  Evenementen locatie

  Feestje? Dan kan je terecht in onze gezellige feestzaal.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord